Loading ...
2-kleine-kleutertjes-een-dag-om-nooit-te-vergeten_34015_147704_ps.jpg
o
Over deze film

Wij hebben op zondag 24 april om 10.00 uur,  in zowel Luxor Meppel als Luxor Steenwijk, een speciale PeuterKleuter voorstelling ingepland. Dit betreft een Sing-a-long voorstelling wat inhoud dat de kinderen zelf mee mogen zingen met de liedjes. De tekst wordt net als bij Karaoke op het beeld zichtbaar. Ook de ouders mogen natuurlijk mee zingen..

Deze kleurrijke film is een feestje met liedjes voor het hele gezin en zelfs de allerkleinsten. De film is naar een idee van Jan Smit en is gebaseerd op de populaire tekenfilmpjes met liedjes, boeken met cd’s, een dvd en een theatervoorstelling. Alle liedjes in de film zijn geschreven en geproduceerd door Jan Smit & Edwin de Groot. De stemmencast van de familiefilm 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag om Nooit te Vergeten bestaat naast Jan Smit uit een aantal grote namen. Daarnaast hebben zij de liedjes ingezongen die te beluisteren zijn op Spotify.

Anna (5) en Joey (4) zijn binnenkort niet meer de enige kindjes in het gezin, er komt een baby’tje bij! Op de dag van de bevalling worden ze door hun oom meegenomen naar de kinderboerderij. Hier is een klein geitje waar Joey meteen dol op is en wanneer ze samen uit de kinderboerderij ontsnappen, gaan ze op avontuur. Onderweg komen ze allemaal hindernissen tegen en leren ze om hun krachten te bundelen en maken veel nieuwe vrienden. Samen komen ze er wel!

Regisseur

Wip Vernooij

Acteurs

Chantal Janzen, Jan Smit, Ronnie Flex, Manou Jue Cardoso, Waylon, Simone Kleinsma, Saar van Aken, Emma Smit, Frenky-Dean Stjeward, Skip Migchelsen

Genre

Animatie, Familiefilm

Taal

Nederlands

Speelduur

67 minuten (excl. pauze en voorprogramma)

Tickets en tijden

Er zijn geen voorstellingen gevonden.