Loading ...

Hoe het allemaal begon...

Luxor Cinemas is opgericht in 2018 door Gerrit Doorn en Albert Jan Vos. De eerste Luxor bioscoop is in 2018 geopend in Meppel en inmiddels is er ook een tweede bioscoop bijgekomen in Steenwijk. Door hun eindeloze ervaring in de wereld van bioscopen, hebben de oprichters van Luxor een duidelijke visie voor ogen. Film kijken zoals het bedoeld zijn door de regisseur, met de beste kwaliteit beeld en geluid. Daarom bestaat elke bioscoopzaal alleen maar uit luxe ligstoelen, en daar hoef je niet eens extra voor te betalen! Zo heb je de allerbeste omstandigheden om te genieten van de film!

Alleen maar luxe stoelen bij Luxor

Zak lekker weg in de zachte leren kussens en bedien de lichtgevende knopjes in de recliner voor de rug- en voetenleuning. Liggend filmkijken mag gewoon bij ons! Naar de bioscoop gaan is, wordt en blijft zo een ultiem moment om lekker te ontspannen. Neem plaats en wij nemen je mee naar 'onze wereld'. 

 

Onze bioscopen

LUXOR MEPPEL

luxor-meppel.png
 

LUXOR STEENWIJK

Luxor Steenwijk

GROTE AMBITIES

aj-en-gerrit-400x225.jpg
 

Naast onze huidige vestigingen hebben we ambities om in de toekomst verder uit te breiden. Zo kunnen nog meer mensen genieten van een ultieme filmavond. 

 

Het beste beeld en geluid

Wij verzorgen voor jou ook het allerbeste beeld en geluid! Bij Luxor Cinemas wordt er standaard gebruik wordt gemaakt van de allernieuwste beeld en geluid technieken. Dolby 7.1 is voor ons de standaard!