Loading ...

De leukste bijbaan naast je studie!
En altijd GRATIS naar de film!

Werken in de bioscoop, wordt door jongeren vaak gezien als één van de leukste bijbaantjes naast de studie!!! Luxor Cinemas is altijd op zoek naar parttime talenten! Voor onze Luxor vestigingen in zowel Steenwijk als Meppel, zijn wij altijd op zoek naar parttime serivce-medewerkers. Onze gasten worden door jou voorzien van een heerlijk warm/koud drankje en iets lekkers van de bar, ze worden naar de juiste zaal/stoel begeleid en wij maken na afloop de zalen/bioscoop weer schoon voor onze nieuwe gasten. Je komt te werken in een jong team dat wordt aangestuurd door een cinemanager of supervisor, die ook vaak student is (geweest) maar met een langere werkervaring. 

Het enige wat wij van jou vragen, is beschikbaarheid: minimaal 2 weekenddagen en 2 doordeweekse avonden. In schoolvakanties kun je lekker veel geld verdienen want dan ben je ruim inzet- en beschikbaar. De werktijden zijn goed te combineren naast jouw studie. In het weekend iets langer door (tot maximaal 01.00 uur) en doordeweeks ben je op tijd thuis, om de volgende dag weer fris naar school te gaan!

Werken in onze wereld? 
Kies jouw categorie om auditie te doen!

Service Medewerker (PT)

Interieurverzorger in onze bioscopen

Management

Hoofdkantoor
Liever een vaste baan? Ook dat kan bij Luxor Cinemas. Enkele functies zijn: leidinggevende in onze bioscopen, marketeer, HR, of operations manager op ons hoofdkantoor. Stuur ons hiervoor ook jouw motivatiebrief en eerdere werkervaring (CV). Wat maak je als service medewerker
allemaal mee in onze Luxor
Cinemas bioscopen?