Loading ...

 

Het allerleukste bijbaantje vind je in onze wereld. Welkom bij Luxor Cinemas!

Je wordt een bekend figuur in Steenwijk of Meppel, als je in
Luxor Cinemas achter de bar of in de bioscoopzalen werkt. Logisch want iedereen herkent jou straks van de bioscoop. Als parttime servicemedewerker voorzie je onze gasten van tickets voor de film, echte verse popcorn en heerlijk koud of warm drankje en je wijst ze naar de goede filmzaal met onze luxe recliner relaxstoelen. Natuurlijk moet er ook, na afloop van de voorstellingen weer opgeruimd worden, zodat onze nieuwe gasten ook weer naar een schone bioscoopzaal kunnen.
 

En jij mag GRATIS naar elke nieuwe bioscoopfilm! Wie wil dat nou niet?


Het enige wat wij van jou vragen is jouw beschikbaarheid: twee weekenddagen en twee doordeweekse avonden. Niet dat wij jou altijd op die tijden zullen en/of kunnen inroosteren maar wij willen graag beschikbaarheidskeuze hebben op de verschillende werkdagen. In schoolvakanties kun je veel geld bijverdienen omdat je dan volop & meer beschik- en inzetbaar bent. Wij maken daar uiteraard graag "gebruik" van. Onze leidinggevenden zijn ook jong. Vaak waren en/of zijn dit studenten die langere werk en bioscoopervaring hebben. 

Lijkt het jou ook leuk om aan de slag te gaan in onze (film)wereld? Vul dan nu onderstaande gegevens in en wie weet werk jij binnenkort bij één van onze Luxor Cinemas bioscopen! Na ontvangst van jouw auditie, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Doe hieronder direct auditie!
Let op! Mocht het verzenden van het auditieformulier niet meteen werken, dan heb je waarschijnlijk je auditie en/of  gegevens niet volledig of correct ingevuld. Scroll dan even iets naar boven om te zien wat je hebt vergeten.
 

img-2386.jpg
 

foyer-luxor-steenwijk.jpg
 

Wanneer ben je beschikbaar?
Dag
Middag
Avond
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Kruis minimaal: 2x middag, 2x avond
en 1 weekenddag (za of zo) aan