Loading ...

De stomende marathon van After & After We Collided!

De " Fifty Shades voor tieners " heeft nu een vervolg: After We Collided. Geniet van After en After We Collided tijdens de Marathon. Beide films worden vertoond, het perfecte avondje uit  voor jou en je vriendinnen. De films zijn gebaseerd op de boekenreeks en bestsellers van Anna Todd, en wie deze gelezen heeft weet dat er nog heel wat spannends staat te gebeuren...

In de film After volgen we Tessa Young, een toegewijde student, een plichtsgetrouwe dochter en een loyale vriendin voor haar vriendje van de middelbare school. Haar bewaakte en ongeschuldige wereld opent zich wanneer ze de donkere en mysterieuze Hardin Scott ontmoet. Er onstaat een heftige liefde vol vuur. 

After we Collided beloofd stomender, heter en pikanter te worden dan After. Tessa en Hardin gaan verschillend om met de break-up die te zien was aan het einde van After. Hardin krijgt concurrentie van de knappe Trevor (gespeeld door Dylan Spouse) die langzaam aan Tessa haar hart aan het veroveren is. Maar kunnen Hardin en Tessa wel zonder elkaar? 

Trommel al je vriendinnen op, want deze marathon wil je niet missen! 

€15,-

per ticket