Loading ...
Alle films
Films per dag
Verwacht
Events
Kids
De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje
o
Bestel tickets
Sing 2 (NL)
o o o
Bestel tickets
De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje
o
Bestel tickets
No Time to Die
o o o o
Bestel tickets
House of Gucci
o o o
Bestel tickets
Encanto (NL)
o o o
Bestel tickets
Alles op Tafel
o o o
Bestel tickets
Ghostbusters: Afterlife
o o o
Bestel tickets
Respect
o o o o
Bestel tickets
Persian Lessons
o o o
Bestel tickets
Un triomphe
o o o
Bestel tickets

Luxor Cinemas Steenwijk en Meppel blijven geopend met aangepast programma en EXTRA VOORDELIGE ticketprijzen!

Luxor Cinemas Meppel en Luxor Cinemas Steenwijk blijven ook na zaterdag 27 november geopend maar met een aangepast programma. Check op de website of uw geplande voorstelling is verplaatst. Wij hanteren een, Overdag: EXTRA VOORDELIG naar de film tarief!  Het Corona Toegangsbewijs (CTB) blijft gelden en het mondkapje dient te worden gedragen als u zich verplaatst door de bioscoop. Indien u niet over een geldige CTB kunt beschikken, houdt er dan rekening mee dat tickets niet kunnen niet worden geretourneerd na aankoop.

Even alles op een rij: 

 • Luxor Cinemas Steenwijk en Luxor Cinemas Meppel zijn vanaf zondag 28 november tot 17.00 uur geopend.
 • Onze buffetten zijn gewoon geopend en alle voorstellingen hebben een pauze.
 • Zie het filmprogramma voor wijzigingen in aanvangstijden van de huidige speelweek.
 • Vanaf maandag 29 november om 18.00 uur staat het nieuwe filmprogramma voor komende week weer online.
 • Wij hanteren een, Overdag: EXTRA VOORDELIG naar de film tarief!  (klik hier voor korting)
 • Wij controleren uw CTB voor bezoekers vanaf 13 jaar.
 • Toegang krijgen u en uw medebezoekers, op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app en (vanaf 14 jaar) met een geldig ID (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs).
 • Mondkapje is verplicht behalve wanneer u op uw bioscoopstoel zit. 
 • Onze installaties zijn er op ingericht om 100% te ventileren. 
 • Na de voorstellingen worden de zalen altijd gecontroleerd en gereinigd voor de volgende voorstelling.
 • Door onze luxe stoelen zit u automatisch op zeer ruime afstand van anderen. De 1,5 meter afstand is hierdoor geregeld.
 • Voor uw gezondheid hebben wij de zaalcapaciteit verlaagd.André en Evita Lampe openen
sfeervolle Luxor Cinemas
bios in Steenwijk!

 

Op woensdag 29 september opende de bekende Steenwijker André Lampe met zijn dochter Evita het compleet vernieuwde Luxor Cinemas in Steenwijk. Een spectaculaire openingsshow met het stuntteam van JP de Kam werd afgesloten met het ontsteken van de gehele verlichting van de bioscoop. Tevens werd hiermee de 25e James Bond - No time to Die als wereldpremiere geopenbaard. "We hebben een zeer geslaagde opening gehad met onze enthousiaste genodigden", aldus Albert Jan Vos en Gerrit Doorn, eigenaren van Luxor Cinemas. 

Welkom in onze Wereld! 
 

"Onze hoofdgast André Lampe was laaiend enthousiast over het eindresultaat maar vooral ook omdat hiermee de bioscoop voor eeuwig  bewaard blijft in Steenwijk. Niet alleen Steenwijk maar zeker ook de regio's Weststellingwerf en Wersterveld hebben een uitstekende bioscoop-accomodatie er bij gekregen. 

Volg ons op Facebook @luxorsteenwijk en via Instagram @luxorsteenwijk en/of meld je aan bij onze Luxor Cinemas Nieuwsbrief. 
 
 

andre-lampe-foto_1.jpg

vuur-en-vlam-steenwijk.jpg

luxor-logo-lichtbak.jpg

aj-en-gerrit.jpg

team-luxor-steenwijk.jpg

gevulde-foyer-steenwijk.jpg


Een grote gezellige foyer,
goed gevulde bar, echte vers gepofte
Luxor Cinemas popcorn
en een lekker koud drankje!

 


Luxor Cinemas Steenwijk, de meest sfeervolle bioscoop van Overijssel en omstreken! Luxor Cinemas zou niet de 5 sterren bioscoop zijn, zonder de prominente, gezellige en sfeervolle foyer & bar bij binnenkomst. Een bezoek aan de bioscoop is immers niet volledig zonder een lekker koud drankje tijdens de film in onze relaxte recliner ligstoel. Uiteraard hebben wij veel keuze in (non)alcoholische versnapperingen aan de bar. Dorst gekregen en wordt het weer tijd om een goede film te kijken? Kom dan snel langs en ervaar hoe wij een lekker koud drankje voor jullie maken. Welkom bij Luxor Cinemas Steenwijk!Kom eens echt binnenkijken
bij Luxor Cinemas Steenwijk!
Niet alleen door de ramen...

 

Luxor Cinemas Steenwijk is echt verbouwd tot één van de allermooiste en meest sfeervolle bioscopen van Overijssel en omstreken. Hier zijn wij enorm trots op en deze uitstraling willen wij graag behouden. Wij pronken daarom ook maar wat graag met onze luxe recliner ligstoelen in elke zaal, onze prominente gezellige bar & foyer bij binnenkomst en daarbij wordt ons bioscooppand zo sfeervol verlicht, wat bijna zichtbaar zou moeten zijn op andere planeten. Om deze uitstraling vast te houden, dienen wij Luxor Cinemas Steenwijk goed schoon en crystal clear te houden. Dit begint al bij onze grote raampartij ... Onze Niels laat zien wat wij hiermee bedoelen. Welkom bij Luxor Cinemas Steenwijk!Na iedere voorstelling, wordt in
Luxor Cinemas Steenwijk,
elke zaal weer spik en span gemaakt! 

 


Luxor Cinemas Steenwijk zou niet de 5 sterren bioscoop zijn, zonder dat de bioscoopzalen na elke filmvoorstelling weer volledig is schoon gemaakt. Het kan natuurlijk gebeuren, dat er af en toe wat lekkere snacks en/of drinken gemorst worden. Kijk even naar het filmpje hiernaast om te zien hoe wij voor binnenkomst de zaal weer spik en span hebben. Dit doen wij graag & speciaal voor jullie! Ook dit is normaal in onze wereld. Welkom bij Luxor Cinemas Steenwijk!


De heerlijke geur bij binnenkomst
is van de echte vers gepofte
Luxor Cinemas popcorn!
 
 


Luxor Cinemas Steenwijk heeft zoals eerder en vaker verteld een prominente, gezellige en sfeervolle foyer & bar bij binnenkomst. Je ruikt de geur van onze echte vers gepofte Luxor Cinemas popcorn al bij binnenkomst. Oooh heerlijk toch! Nu al trek gekregen in deze klassieke filmsnack? Kijk dan even naar het filmpje om te zien hoe wij deze echt verse popcorn speciaal & dagelijks voor jullie maken. Liever iets anders? Wij hebben natuurlijk ook: nachos, chocolade, chips en nog veel meer lekkere snacks voor tijdens de film. Zie je snel. Welkom bij Luxor Cinemas Steenwijk! 


Uiteraard... ook alleen maar
recliner ligstoelen bij
Luxor Cinemas Steenwijk!

 

Film kijken doe je zo. Dit vinden wij heel normaal in onze wereld. Iedereen, maar dan ook iedereen, heeft een businessclass bioscoopervaring bij Luxor Cinemas Steenwijk. Dit komt natuurlijk mede door onze elektronische en sjiecke recliner ligstoelen, zonder daarvoor extra te hoeven betalen bij je bioscoopticket. Zak lekker weg in de zachte leren kussens en bedien de lichtgevende knopjes in de recliner voor de rug- en voetenleuning. Liggend filmkijken mag gewoon bij ons! Naar de bioscoop gaan is, wordt en blijft zo een ultiem moment om lekker te ontspannen. Neem plaats en wij nemen je mee naar 'onze wereld' ..... Welkom bij Luxor Cinemas Steenwijk!