Loading ...
Alle films
Films per dag
Verwacht
Events
Kids
De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje
o
Bestel tickets
Captain Nova
o o
Bestel tickets
Sing 2 (NL)
o o o
Bestel tickets
De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje
o
Bestel tickets
Encanto (NL)
o o o
Bestel tickets
No Time to Die
o o o o
Bestel tickets
House of Gucci
o o o
Bestel tickets
Alles op Tafel
o o o
Bestel tickets
Ghostbusters: Afterlife
o o o
Bestel tickets
Herself
o o o o o
Bestel tickets
The Father
o o o
Bestel tickets
Mijn vader is een vliegtuig
o o
Bestel tickets

Luxor Cinemas Meppel en Steenwijk blijven geopend met aangepast programma en EXTRA VOORDELIGE ticketprijzen!

Luxor Cinemas Meppel en Luxor Cinemas Steenwijk blijven ook na zaterdag 27 november geopend maar met een aangepast programma. Check op de website of uw geplande voorstelling is verplaatst. Wij hanteren een, Overdag: EXTRA VOORDELIG naar de film tarief!  Het Corona Toegangsbewijs (CTB) blijft gelden en het mondkapje dient te worden gedragen als u zich verplaatst door de bioscoop. Indien u niet over een geldige CTB kunt beschikken, houdt er dan rekening mee dat tickets niet kunnen niet worden geretourneerd na aankoop.

Even alles op een rij: 

 • Luxor Cinemas Meppel en Luxor Cinemas Steenwijk zijn vanaf zondag 28 november tot 17.00 uur geopend.
 • Onze buffetten zijn gewoon geopend en alle voorstellingen hebben een pauze.
 • Zie het filmprogramma voor wijzigingen in aanvangstijden van de huidige speelweek.
 • Vanaf maandag 29 november om 18.00 uur staat het nieuwe filmprogramma voor komende week weer online.
 • Wij hanteren een, Overdag: EXTRA VOORDELIG naar de film tarief!  (klik hier voor korting)
 • Wij controleren uw CTB voor bezoekers vanaf 13 jaar.
 • Toegang krijgen u en uw medebezoekers, op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app en (vanaf 14 jaar) met een geldig ID (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs).
 • Mondkapje is verplicht behalve wanneer u op uw bioscoopstoel zit. 
 • Onze installaties zijn er op ingericht om 100% te ventileren. 
 • Na de voorstellingen worden de zalen altijd gecontroleerd en gereinigd voor de volgende voorstelling.
 • Door onze luxe stoelen zit u automatisch op zeer ruime afstand van anderen. De 1,5 meter afstand is hierdoor geregeld.
 • Voor uw gezondheid hebben wij de zaalcapaciteit verlaagd.Alleen maar recliner ligstoelen
bij Luxor Cinemas Meppel!

 

Film kijken doe je zo. Dit vinden wij heel normaal in onze wereld. Iedereen, maar dan ook iedereen, heeft een businessclass bioscoopervaring bij Luxor Cinemas Meppel. Dit komt natuurlijk mede door onze elektronische en sjiecke recliner ligstoelen, zonder daarvoor extra te hoeven betalen bij je bioscoopticket. Zak lekker weg in de zachte leren kussens en bedien de lichtgevende knopjes in de recliner voor de rug- en voetenleuning. Liggend filmkijken mag gewoon bij ons! Naar de bioscoop gaan is, wordt en blijft zo een ultiem moment om lekker te ontspannen. Neem plaats en wij nemen je mee naar 'onze wereld'. Welkom bij Luxor Cinemas Meppel!


Het beste beeld en geluid bij
Luxor Cinemas Meppel!
 
 

Naar de bioscoop gaan is tegenwoordig veel meer dan alleen de of een film kijken. Terwijl jij heerlijk achterover kan leunen in de luxe recliner ligstoel verzorgen wij voor jou ook nog eens het allerbeste beeld en geluid! Waarbij er bij Luxor Cinemas Meppel standaard gebruik wordt gemaakt van de allernieuwste beeld en geluid technieken. Dolby 7.1 is voor ons de standaard en de kenners weten wat dat betekent ..... Onze Matthijs vertelt jullie graag wat we hiervoor slechts hebben "moeten" doen. Kleine spoiler: maar liefst 4,5 km luidspreker-kabel en dit is nog nooit eerder gebeurd in een bioscoop... Welkom bij Luxor Cinemas Meppel!


Behind the scenes. Dit is één
van onze bioscoopprojectoren
in Luxor Cinemas Meppel! 
 
 

Veel mensen denken dat wij werken met een grote beamer. In ons leuke, behind the scene filmpje zie je onze Luxor Cinemas bioscoop-projector. Een gewone beamer heeft vaak een lichtsterkte van circa 800 lumen, onze projector heeft er wel 40.000 lumen. Dit hebben wij ook uiteraard ook nodig om een filmdoek van circa 72m2 te vullen voor de beste filmkwaliteit die je van en in de bioscoop mag verwachten! Wil je meer weten? Klik dan direct op play. Welkom bij Luxor Cinemas Meppel!


Een grote gezellige foyer,
goed gevulde bar en echte vers
gepofte Luxor Cinemas popcorn! 

 

Luxor Cinemas Meppel heeft zoals jullie weten een prominente, gezellige en sfeervolle bar & foyer bij binnenkomst. Je ruikt de geur van onze echte vers gepofte Luxor popcorn al, als je aan komt lopen. Oooh heerlijk! Nu al trek gekregen in deze klassieke filmsnack? Kijk dan even naar het filmpje hiernaast om te zien hoe wij deze verse popcorn speciaal & dagelijks voor jullie klaar maken. Toch liever iets anders? Wij hebben natuurlijk ook: nachos, chocolade, chips en nog veel meer lekkere snacks voor tijdens de film. Zie je snel. Welkom bij Luxor Cinemas Meppel


Luxor Cinemas Meppel
Heropeningsactie op het kerkplein
Zondag 30 mei 2021

 

Welkom (TERUG) in onze Wereld! Luxor Cinemas Meppel, zou niet de 5 sterren bioscoop zijn zonder een spectaculaire flashmob & heropeningsactie midden in het mooie centrum van Meppel. Na een lange tijd, de deuren gesloten te hebben gehouden, zijn wij vanaf 5 juni 2021 weer open voor business! Wat hebben wij jullie en de bioscoop gemist... Welkom bij Luxor Cinemas Meppel!