Loading ...

ALTIJD KINDERKORTING !!!

Kinderen tot 12 jaar ontvangen altijd een hoge korting van wel € 4,80 bij Luxor Cinemas. In plaats van onze reguliere prijs van € 12,80 betalen kinderen slechts € 8,00 voor een film. Dit geldt voor alle voorstellingen met een kijkwijzeradvies van: alle leeftijden, 6, en 9 jaar.
 

kidstray-met-spekje-en-lolly.png

PARKEREN BIJ LUXOR CINEMAS

Luxor Meppel: U kunt het beste parkeren in de parkeergarage van De Keijserstroom. Toets in uw navigatie het adres "Noteboomstraat" in. In deze straat is slechts een toegang tot de parkeergarage. Op zaterdagavond en zondag is het parkeren GRATIS! 

banner-keyserstroom.jpg


Luxor Steenwijk: in Steenwijk geldt een blauwe zone. U kunt dus GRATIS parkeren in het centrum. U vindt daardoor vlakbij de bioscoop meerdere parkeermogelijkheden. 

BESTEL TIJDIG UW KAARTJES

Door de luxe ligstoelen bij Luxor Cinemas is het aantal stoelen per zaal iets beperkter. Daardoor zijn veel voorstellingen snel uitverkocht. Wij raden u derhalve aan tijdig uw tickets te kopen op onze Luxor Cinemas website. Kijk goed of u de juiste film, juiste tijd, het juiste aantal tickets, de goede tickters en de juiste Luxor locatie hebt uitgezocht. Koop daarna pas uw tickets. Eenmaal gekochte tickets kunnen namelijk niet meer worden geretourneerd.

beste-stoelen.jpg

 

 

ROLSTOELVRIENDELIJK

Natuurlijk zijn gasten in een rolstoel ook van harte welkom bij Luxor Cinemas! Toch zijn sommige zalen nog beter geschikt zoals: Zaal 6 in Luxor Meppel en Zaal 1 in Luxor Steenwijk. Deze zalen zijn nu eenmaal nog beter uitgerust om in uw eigen stoel film te kijken. 

Soms draait uw favoriete film in een andere zaal. Voor ons is het mogelijk om de door u gewenste film van zaal te wijzigen mits het programma dat toelaat. Het is geen garantie maar wij proberen het graag voor u te regelen. U kunt altijd een verzoek hiervoor doen op info@luxor.nl 

 

GELUIDSVOLUME

Al onze Luxor Cinemas zalen zijn uitgerust met de modernste geluidsapparatuur (Dolby 7.1). Onze zalen zijn daarvoor volledig geaccousticeerd voor de beste geluidservaring. Toch kan het desondanks soms als 'hard geluid' worden ervaren. 

De geluidsvolumes kunnen echter geen gehoorbeschadiging geven. Wij draaien ver beneden de grens van 110dB waar gehoorbeschadiging kan optreden. Onze hoogste pieken liggen op 94dB (bijvoorbeeld bij een zware ontploffing). Tijdens kinderfilms draaien wij het volume standaard al lager maar nog wel zo dat de (Nederlandse) stemmen goed te verstaan zijn. 
 

dolby-logo.png

QR CODE VOOR TOEGANG

Wij volgen de regels van de overheid m.b.t. de corona en toegang met de QR code. Let u a.u.b. goed op of u over de juiste CTB beschikt anders mogen wij u helaas geen toegang verlenen en kunnen wij de gekochte kaartjes niet meer retourneren. 
 

                     qr-code-akkoord.png


AANVANGSTIJDEN

Wekelijks op maandag stellen wij het nieuwe filmprogramma samen voor de nieuwe speelweek. Onze week begint altijd op donderdag en eindigt op woensdag. De aanvangstijden worden gekozen door de lengte en populariteit van de film, de zaalgrootte en de afspraken die wij maken met filmdistributeurs. Om zoveel mogelijk films te kunnen vertonen (en dat willen wij heel graag) moeten wij soms de aanvangstijden aanpassen. Hierdoor ontstaat wel eens een tijdstip wat u vreemd voorkomt. Nu weet u waarom ..... Welkom in onze wereld! 

 


OCHTENDVOORSTELLINGEN:
IEDEREEN VOORDELIG
 NAAR DE FILM! 

Elke week op zondag, tijdens alle vakanties en op andere dagen, draaien wij ochtend-voorstellingen. Deze ochtendvoorstellingen zijn voor IEDEREEN nog voordeliger dan anders! Niet alleen de kinderen maar ook ouders, grootouders, broer(tjes), zus(jes), oom, tante, vriendjes en/of vriendinnetjes betalen slechts  € 7,80 per persoon. Exclusief eventuele toeslagen. 

Kijk snel wat er allemaal draait in onze Luxor Cinemas Ochtendvoorstellingen.


.