Loading ...

Kinderfeestje of kinderactiviteiten in omgeving Meppel en Steenwijk?

Kom naar een Luxor bioscoop!

Luxor heeft bioscopen in Meppel en Steenwijk waar altijd de leukste films draaien. Niet alleen voor volwassenen maar ook leuke films voor kinderen! Wist je dat bij Luxor iedereen een luxe ligstoel krijgt? Zo heb je de ultieme film belevenis, het voetenbankje omhoog, tafeltje ervoor en genieten!

Kinderfeestje mogelijkheden

Niet alleen kun je ‘gewoon’ naar de film maar kunnen er ook kinderfeestjes gevierd worden. Luxor heeft speciale kinderfeestje arrangementen, zowel een arrangement voor alleen in de bioscoop als een arrangement met de Beren waar er voor of na de film lekker gegeten kan worden. In beide gevallen krijgt de jarige een leuk cadeautje, om extra jarig te voelen! Daarnaast krijgen alle kinderen bij de film een zogeheten kidstray, een tray met lekkernijen voor bij de film. Popcorn, Capri Sun en een spekje of lolly. Gegarandeerd een geweldig kinderfeestje om niet meer te vergeten. En nog een groot voordeel, alleen de film hoeft gekozen te worden, de rest wordt geregeld!

Geschikte kinderactiviteit ongeacht het weer

In Nederland is het weer vaak onstuimig en kan het onverwachts anders zijn dan de voorspellingen. Gelukkig kan een bezoek aan de bioscoop altijd doorgaan. Of het nu slecht weer is of juist goed weer. Een lekkere bak popcorn, een drankje erbij en laat de film maar beginnen!

Bekijk hier het filmprogramma om een leuke kinder- of familiefilm te vinden of bekijk hier alles over de kinderfeestje arrangementen.