Loading ...

Werken in onze wereld!

Welkom in onze wereld! Ben jij op zoek naar het allerleukste bijbaantje naast je studie of zoek je een fulltime funtie?
Kies een categorie die bij je past. Momenteel zoeken wij met name parttime Servicemedewerkers voor onze vestiging in Meppel. 
Luxor Cinemas is ook eigenaar van de bioscoop in Steenwijk. Die is nu nog gesloten. Momenteel onderzoeken wij met de gemeente Steenwijkerland of heropening dit jaar, liefst nog voor de zomervakantie, tot de mogelijkheden behoort. Zet daarom in jouw motivatie dat je speciaal voor Luxor Cinemas Steenwijk solliciteert. 

 

Over ons

jouw-xperience.jpg

Welkom in onze wereld! De bioscoop met 5 sterren! Met gebruik van de modernste technieken op het gebied van beeld en geluid. Een prachtige grote bar, waar een hapje en een drankje genuttigd kunnen worden en in de zaal wacht de grootste verrassing. Elke zaal is uitgerust met alleen maar luxe electronische ligstoelen: de beste bioscoopstoelen van Nederland!

Zak lekker onderuit in de zachte leren kussens. Zit je nog niet comfortabel? Druk dan op de magische knopjes en ervaar hoe de stoel langzaam achterover beweegt en zich uitstrekt. Eerste klas film kijken, voor de prijs van een normaal bioscoopkaartje!