Loading ...

Werken in onze Wereld.
Welkom bij Luxor Cinemas!

Ben jij op zoek naar het allerleukste bijbaantje naast je studie of zoek je een fulltime functie in onze entertainment wereld? Wil jij werken als servicemedewerker in onze bioscoop of regel je liever de filmzaken vanuit ons hoofdkantoor?

Waar staan wij voor en waarom jij bij ons wilt werken? 
Luxor Cinemas staat voor de bioscoop met 5 sterren. Met gebruik van de modernste technieken op het gebied van beeld, geluid & comfort. Een prachtige grote bar, waar een hapje en een drankje genuttigd kunnen worden en in de zaal wacht de grootste verrassing. Elke zaal in Meppel is al uitgerust met alleen maar luxorieuze electronische recliner ligstoelen: de beste bioscoopstoelen van heel Nederland! Zak lekker onderuit in de zachte leren kussens. Zit je nog niet comfortabel? Druk dan op de magische blauw verlichte knopjes en ervaar hoe de stoel langzaam achterover beweegt en zich speciaal voor jou uitstrekt. Eerste klas film kijken, voor de prijs van een normaal bioscoopkaartje! Luxor Cinemas heeft al een wereldse bioscoop in Meppel en heeft inmiddels een tweede locatie in Steenwijk. Hier draaien wij nu ook de gehele zomervakantie weer films! Ook Steenwijk krijgt een volledige metamorfose en zal op 30 september ook tot een wereldse bioscoop weer geopend gaan worden.

Vanaf 23 augustus gaan wij daarom tijdelijk opnieuw sluiten voor onze tweede grote verbouwing. Nu zijn de filmzalen aan de beurt. Alles wordt gestript en vernieuwd. En dat betekent dat DE STOEL oftewel de recliner, relaxstoel of slaapmeubel, zoals hij door jullie liefkozend wordt genoemd, zijn entree gaat maken in het mooie Steenwijk. Maar ook de grijze vloerbedekking wordt eruit gesloopt, en de laatste hand wordt gelegd aan de foyer. Luxor Cinemas Steenwijk zal verbouwd worden tot een van de meest luxe bioscoopzalen van Nederland.

Kies hiernaast jouw categorie om direct auditie bij ons te doen.
Welkom in onze wereld! 

 

logo-luxor-cinemas-klein.png

 

Service Medewerker (PT)

Management

Hoofdkantoor