Loading ...

Wil jij ook WERKEN IN ONZE WERELD?

Werken in de bioscoop, wordt door jongeren vaak gezien
als één van de leukste bijbaantjes naast de studie!!! 
 

Vanaf nu GRATIS elke nieuwe bioscoopfilm
zien.... Dat wil jij toch ook? 


Luxor Cinemas is altijd op zoek naar parttime talenten! 
Voor onze vestigingen in Steenwijk en Meppel, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe parttime serivcemedewerkers. Onze gasten worden door jou voorzien van een drankje en verse popcorn, ze worden naar de juiste zaal/stoel begeleid en wij maken na afloop de zaal weer schoon voor de nieuwe gasten. Je werkt in een jong team dat wordt aan- gestuurd door een bioscoopmanager of supervisor, die ook vaak student is maar met een langere werkervaring.

Het enige wat wij van jou vragen, is een beetje beschikbaarheid: 2 weekenddagen en 2 doordeweekse avonden. In schoolvakanties kun je lekker veel geld verdienen want dan ben je ruim beschikbaar en inzetbaar. De werktijden zijn goed te combineren naast jouw studie. In het weekend iets langer door (tot maximaal 01.00 uur) en doordeweeks ben je op tijd thuis, om de volgende dag weer fris naar school te gaan!

Wil je liever een vaste baan? Ook dat kan bij Luxor Cinemas. Zowel als leidinggevende in onze bioscopen als wel een functie op het hoofdkantoor op de marketing, HR of operations. Stuur ons hiervoor ook jouw brief, motivatie en eerdere werkervaring. 


Kies hiernaast jouw categorie om direct auditie bij ons te doen. 
Welkom in onze Wereld! 

we-want-you.png
 

Service Medewerker (PT)

Management

Hoofdkantoor