Loading ...

Servicemedewerker Luxor Cinemas Meppel

"Wij willen de meest gastvriendelijke bioscoop zijn waar voor alle doelgroepen een magische onderscheidende belevenis wordt geboden.."

Spreekt jou dit ook zo aan? En ben jij student in de omgeving Meppel?
Dan kun jij hiervan onderdeel uitmaken!

Werken in de bioscoop is namelijk het leukste bijbaantje naast je studie: De magie van de bioscoop, de gastvrijheid van de horeca, voor jong en oud en het blijft een onderscheidende manier van filmkijken in onze grote elektrische ligstoelen... Dat is Luxor Cinemas! Daar wil iedereen wel werken!
Onze gasten worden door jou voorzien van een heerlijk warm of koud drankje en iets lekkers van de bar, ze worden naar de juiste zaal/stoel begeleid en samen maken we na afloop de zalen/bioscoop weer schoon voor onze nieuwe gasten. Je komt te werken in een jong team dat wordt aangestuurd door een Cinemanager of Supervisor, die ook vaak student is (geweest) maar met een langere werkervaring. 

Vul nu hieronder het formulier in en dan zien we je snel! Geef ons even max. 3 dagen om te reageren op jouw sollicitatie. 
Schrijf ook op of je nog stage moet lopen, een lange reis naar Australie gaat maken of lekker veel beschikbaar bent om te werken. Hoe meer info hoe groter de kans dat wij je uitnodigen voor een gesprek. Succes met de sollicitatie. Wij kijken uit naar jou!
 

Sollicitatieformulier

Klik de vakken aan wanneer je beschikbaar bent
(minimaal 2 doordeweekse dagen en 2 weekend dagen)
Dag
Middag
Avond
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag